dijous, 21 de gener del 2010

futbolistes revelacio



Ara, en aquest nou blog podreu, podreu tenir tot tipus d'informació, dels futbolistes revelació de totes les lligues del món (la lliga BBVA, la premier league, la serie A, la ligue 1,la lliga holandesa, la lliga brasilenya, la lliga ADELANTE, la lliga argentina, la grega, la lliga turca ...).

També cada mes elegirem el MVP futbolistes revelació, de tots els que us oferirem
En aquest blog, explicarem de cada jugador revelació la seva edat, el pes, l'alça, els clubs on ha estat, els títol individuals i col·lectius, etc. I del MVP revelació explicarem tot això, i també els seus tres millors gols, explicant-los detalladament.

Si entreu moltes vegades podreu observar que quasi sempre hi hauran més jugadors diferents de tot el món.
Vosaltres podreu enviar les vostres propostes de jugadors revelació, que segur que sortiran en el blog.

Aquest blog anirà molt bé, perquè podreu descobrir nous jugadors que segurament no conexiau, segurament més les jugadors de lligues de fora d' Europa.

Elegirem a final de temporada, el jugador revelació de les diferents lligues, de les copes, de la copa de la Champions, de la Europa League, de la copa d'Àfrica, i per suposat, del mundial de South Africa.

Espero que us agradi aquest nou blog, i que descobriu joves promeses i futbolistes revelació
Fins a la pròxima !!!

3 comentaris:

  1. Aquest blog és molt interessant per saber les joves promeses del futbol mundial

    ResponElimina
  2. m' agrada el teu bloc xexo molt interessant sobre les joves promese del futbol, llastima que siguis del madrid. VISCA EL BARÇA!!!

    ResponElimina
  3. Està ben treballat Sergio :) Segur que els futbolistes s'entrenen al Parc Nacional d' Aigüestortes i Estany de Sant Maurici , ja que és un dels millors del nostre país, i vosaltres també el podeu visitar.
    PD: Aveure si al acabar el curs arribes a tenir tots els Futbolistes Revelació ;)
    Ànims.

    ResponElimina